Lehed

esmaspäev, 29. november 2010

Heategevuslik üritus kodututele loomadele

Meie koolis algas korjandus kodutute loomade aitamiseks. Saab annetada raha, mille saab panna juhtkonna ukse ees olevasse pudelisse. Aga võib tuua ka loomadele vajalikke tarbeid. Täpsem info, mida varjupaik vajab on üleval sellel leheküljel.
Kõik esemed saab anda kooli huvijuhi kätte või annad minu kätte ja ma toimetan need edasi.

Kadrikarneval 25.11.10

esmaspäev, 22. november 2010

9.detsember - jõuluetendus Luke mõisas

Hakkan koguma Luke mõisapargis toimuva jõuluetenduse raha, mis oli 50.- kr ja bussiraha 50.- kr, kokku 100.- krooni. 3 last on jõuluetenduse raha maksnud, nemad peavad tooma ainult bussiraha. Soovin kolmapäevaks s.o. 24. novembriks kindlasti teada, kes tulevad. Raha toomise viimane päev 6. detsember.

pühapäev, 21. november 2010

25. november - kadrikarneval

Neljapäeval 4. tunni ajal toimub kadrikarneval. Mõtle, mida selga paned. Kadrid on heledad. Loomulikult võid vaadata eelmise aasta karnevalil tehtud pilti, mis sul siis seljas oli.

esmaspäev, 8. november 2010

Isadepäev

Neljapäeval 11. novembril toimub meie koolis traditsiooniline isadepäeva üritus kell 18.30. Palun saatke lapsega kolmapäevaks sõna, kes saab tulla. Oodatud on kõik.

pühapäev, 7. november 2010

Kallid õpilased ja lapsevanemad

Kuna inimene õpib kogu elu, siis leiate õppematerjalide alt töölehe pildiseeriate loomiseks, mille pidin koostama osaledes e-õppes "Digipildid koolielus". Palun proovige koos selle järgi koostada pildiseeria nädala lõpuks. Blogis näete ka laste luuletustest koostatud e-raamatut.
Toredat katsetamist!